NL

|

EN

|

FR

Veelgestelde vragen

Heb je een specifieke vraag ? Zoek jouw antwoord via de zoekbalk.

Algemeen

 • Kan ik gebruik maken van dit platform wanneer ik geen klant van BOSS paints ben?

  Ja, hoor! Wanneer je geen klant bent, kun je de beschikbare werven bekijken en als professionele vakschilder op deze werven solliciteren.

 • Zijn mijn gegevens privé?

  Jazeker, BOSS paints respecteert uiteraard de privacy van de gebruikers van het schildersplatform. 

 • Ik ben klant bij BOSS paints, maar ken mijn BOSSvip-logingegevens niet.

  Als je klant wordt bij BOSS paints, worden je de logingegevens voor BOSSvip gemaild. Maar soms belandt dit in de spambox of heb je dit niet direct nodig waardoor het lijkt of je geen logingegevens hebt. Maar dat is dus niet zo. Elke klant krijgt automatisch logingegevens. Zijn jouw logingegevens verloren gegaan, dan kun je ze opnieuw aanvragen via deze link

 • Ik ben mijn wachtwoord voor BOSSvip vergeten.

  Geen nood! Je kunt je wachtwoord eenvoudig resetten door op de inlogpagina op 'wachtwoord vergeten' te klikken of via deze link.

 • Bij wie kan ik terecht betreffende aansprakelijkheid en verantwoordelijkheden?

  BOSS paints neemt geen verantwoordelijkheid in de contractuele relatie tussen aanbieder en afnemer. Wat de aansprakelijkheid en verantwoordelijkheden verder betreft, verwijzen we graag naar punt '6. Transactie' in de gebruiksvoorwaarden:

  1. De opdrachtgever is als enige verantwoordelijk voor de opdracht die hij formuleert en meedeelt op dit platform.
  2. De vakman is als enige verantwoordelijk voor het prijsvoorstel dat hij formuleert en meedeelt op dit platform.
  3. De gebruikers van dit platform zijn verantwoordelijk voor het evalueren en het bepalen van de geschiktheid van een opdracht of van een gebruiker. Wanneer gebruikers besluiten om een contractuele relatie aan te gaan, wordt de overeenkomst rechtstreeks gesloten tussen de betrokken gebruikers onderling.
  4. Wanneer de opdrachtgever en de vakman akkoord gaan om samen te werken via dit platform, dan zijn zij samen verantwoordelijk voor de wijze van samenwerken, de modaliteiten en uitvoering ervan. Alleen de gebruikers zijn verantwoordelijk voor het nakomen van hun verplichtingen.
  5. BOSS paints is geen partij in de contractuele relatie tussen de gebruikers. BOSS paints maakt zich op geen enkele manier ook sterk voor of namens één van de partijen.
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×